Ministri i poslanici SPS posetili Smederevo

Poslanička grupa Socijalističke partije Srbije u petak, 11.5.2018. godine, posetila je Smederevo.

Obilasci gradova i opština širom Srbije od strane poslaničke grupe SPS predstavljaju nastavak rada poslanika i van poslaničkih klupa u neposrednom kontaktu sa građanima Srbije. Narodni poslanici Socijalističke partije Srbije na taj način opravdavaju poverenje koje su im građani ukazali izborom za narodne poslanike. U direktnom kontaktu sa građanima, narodni poslanici osluškuju njihove probleme, sugestije i predloge širom Srbije, želeći da kroz parlamentarne aktivnosti unaprede život svih građana Republike Srbije.

Narodni poslanici Socijalističke partije Srbije su najpre posetili istorijske i kulturne znamenitosti Smedereva: Vilu Zlatni breg, letnjikovac dinastije Obrenović, zatim smederevski Muzej, kao i Tvrđavu.

Iako je praksa da se narodni poslanici SPS sa građanima susreću ne u prostorijama partije, već u prostorijama lokalnih parlamenata, ovoga puta, zbog sednice Skupštine grada, sa građanima su razgovarali u prostorijama gradske organizacije Socijalističke partije Srbije u Smederevu.

Narodni poslanici Socijalističke partije Srbije, podržani ministrima u Vladi Republike Srbije iz redova SPS-a Brankom Ružićem, Aleksandrom Antićem i Goranom Trivanom, razgovarali su sa mnogobrojnim građanima, koji su se okupili kako bi izneli svoje predloge, sugestije, stavove, kao i da postave pitanja iz određenih oblasti.

Okupljene građane je tom prilikom rukovodstvo gradske organizacije podsetilo na to da svake subote od 10 do 12 časova mogu doći u prostorije smederevskog SPS-a i svoje predloge, sugestije i inicijative predoče narodnoj poslanici SPS-a, dr Vesni Ivković, koja će ih predstaviti Narodnoj skupštini Republike Srbije i višim nadležnim organima.

U poseti Smederevu tom prilikom bili su i članovi rukovodstva Socijalističke partije Srbije, Vladan Zagrađanin, predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, kao i Đorđe Čabarkapa, potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *