Министри и посланици СПС посетили Смедерево

Посланичка група Социјалистичке партије Србије у петак, 11.5.2018. године, посетила је Смедерево.

Обиласци градова и општина широм Србије од стране посланичке групе СПС представљају наставак рада посланика и ван посланичких клупа у непосредном контакту са грађанима Србије. Народни посланици Социјалистичке партије Србије на тај начин оправдавају поверење које су им грађани указали избором за народне посланике. У директном контакту са грађанима, народни посланици ослушкују њихове проблеме, сугестије и предлоге широм Србије, желећи да кроз парламентарне активности унапреде живот свих грађана Републике Србије.

Народни посланици Социјалистичке партије Србије су најпре посетили историјске и културне знаменитости Смедерева: Вилу Златни брег, летњиковац династије Обреновић, затим смедеревски Музеј, као и Тврђаву.

Иако је пракса да се народни посланици СПС са грађанима сусрећу не у просторијама партије, већ у просторијама локалних парламената, овога пута, због седнице Скупштине града, са грађанима су разговарали у просторијама градске организације Социјалистичке партије Србије у Смедереву.

Народни посланици Социјалистичке партије Србије, подржани министрима у Влади Републике Србије из редова СПС-а Бранком Ружићем, Александром Антићем и Гораном Триваном, разговарали су са многобројним грађанима, који су се окупили како би изнели своје предлоге, сугестије, ставове, као и да поставе питања из одређених области.

Окупљене грађане је том приликом руководство градске организације подсетило на то да сваке суботе од 10 до 12 часова могу доћи у просторије смедеревског СПС-а и своје предлоге, сугестије и иницијативе предоче народној посланици СПС-а, др Весни Ивковић, која ће их представити Народној скупштини Републике Србије и вишим надлежним органима.

У посети Смедереву том приликом били су и чланови руководства Социјалистичке партије Србије, Владан Заграђанин, председник Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије Србије, као и Ђорђе Чабаркапа, потпредседник Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије Србије.

43 comments